FMF

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

06/04/2014 | 21:16 | מאת: פזית

שלום רב הבן שלנו נמצא נשא לשני הגנים הבאים: FMF-V726A FMF-E148Q למיטב הבנתנו יש לו FMF במקרה שלו תסמיני המחלה הם חום מדי פעם (עד 48 שעות) וכאבי פרקים (ללא כאבי בטן) היינו שמחים להיפגש עם רופא הבקיא בתחום ע"מ לקבל חוות דעת נוספת. האם תוכל להמליץ על אופציה רלוונטית (האם אתה הכתובת?) האם כדאי להתחיל בטיפול כלשהו עד לפגישה עם הרופא (כולכיצין)? תודה פזית

שלום פזית, רופאים מומחים בראומטולוגיה הם הרופאים המטפלים במחלות חום התקפיות דוגמת FMF כיוון שמדובר במחלה הגורמת לתגובה מוגזמת של מערכת החיסון, ולכן כל ראומטולוג ילדים יוכל לייעץ לאחר שמיעת הסיפור, הבדיקה הגופנית ומעבר על בדיקות המעבדה. אני כיום מקבל בשניידר. תוכלי ליצור קשר בטלפון 03-9253693. בברכה, ד"ר גיל אמרילין

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים