עזרה או הפניה למקום הנכון

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

14/12/2016 | 12:24 | מאת: נורית

שלום אני מבקשת עזרה בפתרון בעיה או הפניה למקום הנכון . אני אחרי ניתוח טבעת מהסוג הישן הניתוח בוצע לפני יותר מעשרים שנה . לפי בדיקת גסטרו כלומר החדרת מצלמה לבלוע וצילום מתברר שהסיכות נפתחו ישנה בצקת רבה באזור לגבי הטבעת לא נאמר כלום כרגע מנתח שאטה אותי על מנת לבצע ניתוח חוזר לאחר עליה במשקל מסרב לנתח מהסיבה שנובעת סגורה אני מתקשה לאכול. אוכלת 2 ארוחות קטנות מאוד ביום ועדין לא מצליחה לרדת במשקל השאלה האם יש צורך בבדיקות כדי להבין למה אני לא יורדת במשקל. או אולי להוציא את הטבעת ולעשות ניתוח חלופי.אשמח אם תוכלו לתת לי תשובה או לכוון אותי לאן לפנות תודה

שלום, יש מספר סוגי ניתוחים שהיו בעבר SRVG ו- VBG בכדי לדעת יותר על הניתוח שעברת יש צורך לביצוע בדיקת צילום בליעה וק"ת וגסטרוסקופיה. לאחר מכן אפשר לדון על האופציה הניתוחית. ניתוח שני נחשב מסובך יותר עם קושי טכני גדול. עדיף לעבור אותו בבית חולים ציבורי

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה