קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

08/11/2016 | 17:33 | מאת: קארן

היי רוצה לשאול מספר שאלות התעניניתי בניתוח קיצור קיבה אצל רופא משפחה שהפנה אותי לכירורג עקב בקע בטבור והפרדות שרירנים וגם לגבי הניתוח הbmi שלי הוא 42.46 שוקלת 102 מטר 155 אחרי 2 לידות הכירורג נתן לי הפניה למרפאה שמאשרת הניתוחים האלה לא כלכך ברור לי התהליך מכאן האם יש סכוי לאור הניתונים האלה שלא יאשרו לי ניתוח??

09/11/2016 | 23:34 | מאת: קארן

.

שלום, BMI מעל 40, מדובר בהשמנת יתר חולנית אין לך בעיה לעבור את הוועדה. בבקשה להתקשר ל-037645444 תקבלי את כל התשובות

קארן שלום, תוכלי לקרוא כאן על השלבים לקבלת אישור לניתוח בריאטרי: http://www.yafitdiet.com/startguide בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה