השמנת יתר

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

05/11/2016 | 20:28 | מאת: ראמא

שלום ד"ר סקרן אני בת 19 שנים סובלת מהשמנת יתר המשקל שלי 120 והגובה 163ס"מ , אני רוצה לעשות ניתוח קיצור קיבה ולחיות... אני סובלת גם מבעיות במחזור , הוא משוהה ואינו חודשי הוא שנתי . יש לי שתי שאלות : 1- האם באמת יש קשר בין ההשמנה והמחזור ? 2- האם הניתוח עוזר לי לפתור את הבעיה הזאת ?? תודה מראש

שלום, התשובה היא בהחלט כן. השמנת יתר חולנית פוגת בפוריות האישה, במחזו הסדיר וכדו'. לאחר הירידה במשקל המחזור חוזר להיות תקין. הפוריות של האישה עולה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה