אחרי מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

21/10/2016 | 02:16 | מאת: מימי

שלום אני 12 יום אחרי מיני מעקף שכלל גם הוצאת טבעת... מהיום הראשון אני סובלת מכאבי בטן דקירות בצד שמאל בעיקר בתנועה... לפני יומיים זה הפך להיות יותר חזק ובלתי נסבל... הייתי אצל רופא המשפחה שבדק ואמר לי שאין כלום אני עם משכח כאבים נוזלי זה עוזר להחליש את הכאב אבל לא להעלים אותו תודה מראש

שלום, כאב בבטן שמאלית עליונה אחרי ניתוח בבטן עליונה יכול לנבוע ממספר סיבות: 1- כאב עקב אויר מתחת לסרעפת אחרי ניתוח, הטיפול: סבלנות וזה עובר 2- זיהום/שטף דם/דלף כאן צריך בירור כולל CT בטן וצילום בליעה, הטיפול: כשבועיים הניתוח הטיפול הוא שמרני כולל אנטיביוטיקה, צום, יכול לניות גם ניקוז 3- כאבים שמקורם הוא צלקת ניתוחית בדופן הבטן, טיפול: משחה נגד כאב מקומית ותרופה לכאב 4- כאבים הנובעים מהגב לאחר הניתוח הטיפול הוא תרפוה נגד כטבים. בכל מקרה צריך להגיע לבדיקה אצל המנתח.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה