4 ימים אחרי מיני מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

30/08/2016 | 12:59 | מאת: מירב123

היי. לפניי 4 ימים עברתי מיני מעקף קיבה אני מרגישה כאבים בצד שמאל של הבטן וקושי בנשימה, ואני מרגישה רעבב האם זה הגיוני?... קשה לי לשתות מים אני שותה מיים בטעמים זה אפשרי? והאם אפשר לאכול מעדן ווניל או שוקו או כול טעם ?

לעיתים יש תחושות שונות בקיבה לאחר הניתוח, שיכולים להיות דומות לתחושות הרעב. חשוב להתקדם לפי הדיאטה הרב שלבית שקיבלת בשחרור מבית החולים ולהקפיד על ההנחיות לפי הכמויות והפרדת האוכל משתייה. עם הזמן כשלומדים לאכול נכון וחוזרים למזון מוצק תחושת הרעב תתנרמל. מבחינת שתייה עדיף לשתות מים או תרכיזי דיאט או תה ירוק, במידה וקשה ניתן לשתות גם מים בטעמים, מומלץ לדלל מים. אפשר לאכול מעדנים אם אין סוכרת, יש להעדיף יוגורט לבן היות ומכיל יותר חלבון.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה