ניתוח מיני מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

09/08/2016 | 21:44 | מאת: מיכל

בעוד שבוע וחצי אני אמורה לעבור את הניתוח ועדיין לא ברור מה המשמעות שלו בדיוק לטווח הרחוק מבחינת התזונה.האם ההשפעה של מתוק היא גם לכמות מיזערית ולכן לא אוכל לאכול בכלל מתוק?

שלום מיכל, תסמונת ההצפה לאחר ניתוח מעקף קיבה סביב 20% מהמנותחים ועם הזמן התסמונת תשתפר. אני מופתע משאלתך בקשר לאכית מתוק. המתוק הוא האויב מספר אחד של הניתוחים הבריאטרים וסיבה לכשלונות בירידה במשקל. למה את עדיין חושבת לאכול מתוק!!!! לדעתי אם את רוצה לעבור את הניתוח את חייבת להשתנות, הכל בראש. תתחילה עכשיו הניתוח יצליח.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה