??

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

05/08/2016 | 01:46 | מאת: סארא

שלום דר נאסר אני מעניינת לעשות ניתוח קיצור קיבה ופוחדת אחותי עברה את הניתוח הזה ועכשיו היא לא אוכלת כלום תמיד יש לה פחילה וכאבי בטן , האם זה רגיל ? אם עברתי את הניתוח אני גם אהיה כך סובלת מסיבוכים ? ואיך אני יכולה לקבוע תור אצלך ??

שלום סארא, יש מספר סוגי ניתוחים בריאטרים. לכל ניתוח יש את היתרונות ואת החסרונות שלו כולל תופעות לוואי וסיבוכים. תמיד צריך להתאים את הניתוח למנותח. אין פתרון אחר למחלת ההשמנה. הניתוח הוא היעיל ביותר. בבקשה תגיעי למרפאתי 037645444 אחרי הבירור והבדיקות אשמח לעזור לך

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה