קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

05/04/2016 | 11:07 | מאת: קוקה

היי שלום רב אני בת 26 שוקלת 94 גובה מטר 58 אחרי שתי הריונית אני סובלת מהשמנת יתר והשמנה בטנית בגלל שהיה לי בשתי ההריונות סכרת יש חשש שגם עכשיו יהיה לי סכרת בנוסף בגלל ההשמנה וההרינות יש לי בקע טבורי והפרדות השרירנים בבטן לא מצליחה להתמיד בשום דיאטה ולרדת במשקל לאור כל ההבחנות האלה מה הסכוי שיאשרו לי ניתוח קיצור קיבה?תודה מראש

מדד ה-BMI שלך הוא 37.6, מה שאומר שתוכלי לעמוד בקריטריונים לניתוח רק אם יש לך תחלואה נלווית לפי המפורט בחוזר מנהל רפואה של משרד הבריאות. פני לדיאטנית ולרופא בקופת החולים שלך להמשך הבירור.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה