כאבים בבטן העליונה אחרי ניתוח טבעת (16 שנה)

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

01/04/2016 | 16:57 | מאת: ליאת

שלום, עברתי ניתוח טבעת מתכווננת לפני 16 שנה. בשבוע האחרון התחילו כאבים חזקים בבטן העליונה, באזור הטבעת. כמו כן יש הרגשה שכאילו "אין טבעת", אני מצליחה לאכול הכל, כאילו אין "מעצור". אע"פ שלפני הכאבים היו סוגי אוכל שלא הייתי יכולה לאכול, זה היה "נתקע". מה יכולה להיות הבעיה? ומה הטיפול? תודה, ליאת.

שלום, קרוב לוודאי שהטבעת התנתקה או יש בה נקב או חדרה לחלל הקיבה. צריכה לפנות לצילום בליעה כולל הזרקת חומר ניגודי לטבעת.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה