נצרת

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

01/04/2016 | 03:05 | מאת: עאידה

שלום אני בת 18 שנים וסובלות בגלל את המשקל שלי והוא 109 וגובה 1.63 סמ נסיתי הרבה לעשות דיאטות ולא הוצלחתי יש לי כאבים ברגליים ובגב וסוכר דם על הגבול אני מרגישה שיש מהשיהו כבד על החזה שלי , אני לא מרגישה שאני צעירה אני מרגישה שאני זקינה מאוד ,אני לא יכולה ללבוש הבגדים שאני אוהבת אני רק לובשת מה שמתאים לגוף שלי , אני חושבת שהגיע הזמן לשינוי אבל אני לא יודעת מה צריך לעשות ומאיפה אתחיל האם אני יכולה לעשות ניתוח קיצור קיבה לפתור את הבעיה שלי ? ותודה רבה.

שלום, ה-BMI שלך הוא 41. כן את מתאימה לניתוח בריאטרי. נא לפנות ל-037645444

01/04/2016 | 14:13 | מאת: עאידה

תודה רבה התשובה הייתה מהירה מאוד , אמרתי שאני בת 18 שנים האם אתה ממליץ ניתוח בגיל כזה ? אני פוחדת שהניתוח לא יתאים לי ! יש לי עוד שאילה בבקשה המחזור שלי מושהה ולא חודשי האם זה גם בגלל את השמנה והמשקל הגבוה ?

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה