השמנה מקומית

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

06/02/2016 | 19:05 | מאת: מתן

ד"ר שלום רב רציתי לשאול האם יכול ליהיות מצב בגוף שמשמינים בעיקר במקום מסוים בפער גדול מהאחרים? למשל באיזור החזה משאר הגוף? אני ספורטאי ולא התכוונתי התאמנתי כבר חודש וחצי ושמתי לב להשמנה באיזור החזה.. האם פעילות גופנית תעזור?

שלום, אתה צודק. יש השמנה מרכזית או השמנת התפוח שרוב השון הוא בבטן ובחזה בעיקר אצל גברים ויש השמנת תפוח מהטבור למטה בעיקר אצל נשים ויש השמנה של כל הגוף. ממליץ לך על ספורט ודיאטה ומעקב דיאטנית באופן צמוד.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה