תפקודי כבד לאחר הניתוח..

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

14/11/2015 | 22:29 | מאת: יפית

שלום, עברתי את הניתוח לפני כ- 11 חודשים. היתה לי הסתבכות של קולקציה ודלף וברוך השם הכל בסדר..., לפני כחצי שנה היה לי תור לדיאטננית ועשיתי בדיקות דם הכל היה תקין, עשיתי השבוע בדיקות דם והרופא התקשר שהתקפודי כבד אינם תקינים GPT-63 כשהגבול העליון 34... GGT -119 כשהגבול העליון 38.... מיותר לציין שהרופא משפחה הלחיץ אותי ונתן לי הפניה לאולטראסאונד ולבדיקות חוזרות. כיום אני 1.51 ס"מ ומשקל 48 ק""ג השלתי מעלי יותר מהצפוי ... מישהו יודע מה זה יכול להיות ? האם אחרי תקופה כ"כ ארוכה יכול להיות סיבוך? הרופא השליך את זה על הסיבוך ו"אולי יש סיתמה בדרכי מרה". מוזר לא? הרי לפני חצי שנה הכל היה בסדר... אני טיפוס חרדתי מטבעי וכל יום שעובר זה עולה לי בבריאות. אשמח לקבל תגובות. תודה

שלום, יש כמה סיבות להפרעה בתפקודי כבד. ואחת מהן אבנים בכיס מרה. לכן הרופא שלך צדק ששלח אותך לבדיקת US בטן. במידה ויש אבנים יש מקום לכרות את כיס המרה. במידה ואין צריך להיפגש עם רופא כבד. המשך יום נעים

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה