ועדה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

22/10/2015 | 11:15 | מאת: אורה

הי בת 39.5, 91 קג, 156 מ. Bmi37 נמצאת לפני ועדה באסותא. ברקע בעיית פוריות, נסיון להכנס להריון במשך מס שנים, מחזור לא סדור, אחרי מס טיפולי ivf. בנוסף, בבדיקת אולטרסאונד בטן עליונה נאמר שהכבד שומני. האם אעבור ועדה? והאם מומלץ שרוול? תודה

שלום, לא צהיה בעיה לעבור וועדה. בקשר לניתוח התשובה היא הכל תלוי בדיאטה שלך. אם את זוללת מתוק צריך לעבור מעקף קיבה ולא שרוול. אם את אוכלת כמויות עדיף שרוול קיבה. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה