מועמדת לניתוח

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

09/08/2015 | 20:39 | מאת: קיסרית

שלום רב דר סקרן. אני בת 40, ילדתי לפני חודשיים וחצי בת בניתוח קיסרי לא מתוכנן. בהריון עליתי 9 קילו שחצי מהם כבר ירדו. כרגע ה BMI שלי הוא 43. מיותר לציין שהמשקל העודף מקשה עליי מ א ד. ברקע יש לי שחלות פוליציסטיות ומום לב מולד WPW (הפרעת הולכה) לא מטופלת בתרופות רק נמצאת במעקב אצל קרדיולוג אחת לכמה שנים. רופאת המשפחה שלי הזהירה שאני בסיכון יתר לניתוח שרוול בגלל מום הלב והשחלות הפוליציסטיות. האם זה נכון? וגם, כמה זמן אחרי הלידה ניתן לבצע את הניתוח בהנחה שמצבי הבריאותי בסהכ תקין? תודה מראש..

שלום, כמובן ולצערי הרב רופא המשפחה לא צודק. ההשמנה היא מחלה קטלנית, כרונית עם הרבה מחלות נלוות. לאחר הירידה במשקל יש שיפור וריפוי של מחלות נלוות. לאחר קבלת אישור של קרדיולוג, תתקשרי ל-037645444 תבקשי את רשימת הבדיקות לקראת הניתוח ולאחר כל הבירור תגיעי אלי למרפאה.

10/08/2015 | 21:22 | מאת: קיסרית

יש לי כבר תור לוועדה הבריאטרית באסותא וקיבלתי מכם את רשימת הבדיקות שאני צריכה לבצע לקראת הועדה. האם אחרי אישור עקרוני מהקרדיולוג שלי אני יכולה להגיע אליך ליעוץ? או שעליי לעבור קודם את הוועדה הבריאטרית?

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה