שאלה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

06/05/2015 | 15:28 | מאת: אבי

שלום לכולם  קרה לי מקרה מוזר אני חצי שנה לאחר מעקף קיבה בשבועיים האחרונים מאוד הגזמתי עם האוכל גם בכמויות וגם בדברים המשמינים שוקולד סטייקים וכו  וירדתי קילו וחצי שזה יותר ממה שאני יורד כאשר אני שומר על דיאטה מה הסיבה ??? חשוב לציין שהתאמנתי באותה תלהמשך...

שינויים במשקל בטווח הקצר קשורים למצבים כמו התייבשות או עצירות. הירידה במשקל והשמירה על המשקל לאורך זמן היא תוצאה של שינוי ההרגלים. אכילת כמויות גדולות ומתוקים תוביל לעלייה במשקל בטווח הארוך. לאחר ניתוח בריאטרי יש להיזהר ממזונות כמו שוקולד, מתוקים וחטיפים כיוון שהם נכנסים לקיבה בקלות וניתן לאכול מהם הרבה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה