אתופן עם קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

16/04/2015 | 13:55 | מאת: מיטל

שלום. בת 21, נותחתי לפני שנה אצל ד"ר סקרן (שרוול) וכרגע סובלת מכאבי גב תחתון חזקים (עצם הזנב) וכרגע בפיזיותרפיה. האורטופד הביא לי מרשם לכדורי אתופן 400 אבל אמר שזה יכול להיות מסוכן בגלל הניתוח של הקיבה ואמר לי להתייעץ עם המנתח לפני לקיחת הכדור. בנוסף, יש להגיד שכבר ניסיתי כדורי ארקוקסיה לגב והם לא עזרו לכן הוא נתן אתופן. אשמח לדעה מקצועית בנושא. תודה!

שלום אפשר לקחת אתופאן עם לוסק 20 מ"ג פעם ביום או משכך כאב אחר שלא פוגע ברירית של הקיבה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה