ניתוח מיני מעקף קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

22/03/2015 | 22:31 | מאת: נועה

שלום רב, אשמח לדעת איפה אפשר למצוא חומר קריאה וחוות דעת על ניתוח מיני מעקף. הבנתי שזה ניתוח חדשני הוא הומלץ לי לאחרונה . האם כדאי ,מומלץ והאם בוצעו ניתוחים כאלה כבר. לא מצאתי על כך שום מידע וזה קצת מדאיג. תודה מראש

נועה שלום, אינני מכירה ניתוח מיני מעקף קיבה. יתכן ויש לו שם מקצועי אחר, נסי לברר ונשמח לענות לך.

21/04/2015 | 23:58 | מאת: ה.ר

הניתוח נקרא באנגלית "Mini Gastric bypass". הוא מבוצע בחו"ל כ- 15 שנים. האם ידוע לכם על הניסיון הקיים בארץ לניתוח זה.

09/07/2015 | 09:18 | מאת: אריק

אשמח לדעת יותר פרטים

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה