נמאס לי

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

16/03/2015 | 16:33 | מאת: מירי

אחרי שנתיים שרוול אחרי ירידה של 72 קילו לא מצליחה לרדת עוד פשוט זה מאכזב אותי אני במשקל 83 גובה 176 bmi 27 יש לי עדין שכבת שומן בבטן אני לא מצליחה להוריד אמרו שיעשו לי ניתוח אסתטי האם זה מועיל האם מה שהשגתי בשנתיים טוב היום אני אוכלת בננה פעם היתה לי כמה ארוחות גם אני מפחדת לעלות במשקל אני רוצה לרדת עוד ל 78 קג אבל אני לא מצליחה לרדת גרם אחד האם זהו לא אוכל לרדת עוד

מירי שלום, ירדת נהדר במשקל! מבחינת ממוצע הירידה לאחר ניתוחים בריאטריים את נחשבת להצלחה, הגעת לעודף משקל קל ואני בטוחה שאת מרגישה שיפור משמעותי באיכות חייך ובבריאותך. קיים ניתוח להסרת עודפי עור, כדאי להתייעץ עם מנתח פלסטי. כדי לדעת אם תוכלי לרדת עוד צריך להיפגש ולשמוע על הרגלי האכילה ואורח החיים שלך. כרגע נסי לשלב ספורט ולהקפיד על הרגלי אכילה כפי שהנחתה אותך הדיאטנית הבריאטרית. סה"כ ירדת מעל הממוצע והמטרה כעת היא לשמור על המשקל הזה לאורך השנים שיבואו. בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה