ניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

17/02/2015 | 09:17 | מאת: יהודית

שלום, לפני ניתוח בריאטרי עשיתי בדיקת גסטרו והתגלה פוליפ ססילי 15 מ"מ באנטרום בעקומה הגדולה, מתאים לליומיומה. נאמר לי שזה מסבך את הניתוח כי צריך להסיר את הפוליפ ואי אפשר להסירו באנדוסקופיה. האם אפשרי להסיר פוליפ תוך כדי קיצור קיבה או שזה ניתוח נוסף? מיקום הפוליפ-באנטרום בעקומה הגדולה, האם זה החלק שמסירים בניתוח שרוול? אשמח לקבל תשובה.תודה מראש

שלום ניתוח שרוול קיבה עוזר לך לרדת במשקל ובנוסף כריתת 80% נהקיבה כולל הפוליפ.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה