קיצור קיבה?

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

01/02/2015 | 02:41 | מאת: יעל

אני בת 21 ושוקלת 120 קילו ואני רוצה לעבור ניתוח לקיצור קיבה מפני שכל הנסיונות שלי להרזות לא עברו בהצלחה (כושר, דיאטה וכו), כל חיי סבלתי מפעילות מואטת של בלוטת התריס ונאמר לי שהניתוח לא ישפיע עליי בגלל הבלוטה. האם זה נכון? יש ניתוחים חלופיים שכן ישפיעו עליי? תודה רבה

יעל שלום, הניתוח אינו מאזן את תפקוד בלוטת התריס אך ניתן לאזנה באמצעות טיפול תרופתי. לאחר שהבלוטה מאוזנת, אם עדיין הינך מעוניינת בניתוח ובמידה ואת עומדת בקריטריונים לניתוח תוכלי לפנות לייעוץ, ובהחלט להיעזר בניתוח לירידה במשקל.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה