מנותח טבעת ובתהליך למיני מעקף קיבה :)

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

29/10/2019 | 09:03 | מאת: Sh

שלום אני מנותח טבעת מי זה שלוש שנים ואני בתהליך למיני מעקף ובבדיקות הכל תקין חוץ מי זה שכמובן אני BMI גבוה השאלה שלי האם אני יוכל לרדת במיני מעקף או שיהיה בעיה של מנותח פרק ב והכוונה שבגלל שיש לי טבעת אני לא ירד במיני מעקף ?

ירידת המשקל בניתוח חוזר לרוב תהיה נמוכה יותר בהשוואה לניתוח ראשון. מדובר על ירידה ממוצעת של 70-80% מעודף המשקל בניתוח ראשון בהשוואה לירידה ממוצעת של 50-60% מעודף המשקל בניתוח חוזר. יחד עם זה חשוב לזכור שכל מקרה לגופו, שלניתוח עם תת ספיגה יש השפעה משמעותית יותר על הירידה בהשוואה לטעבת ולרוב עם איכות חיים טובה יותר, ושמבחינה בריאותית מדובר בירידה משמעותית מאוד.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה