תרופות לאחר ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

18/09/2019 | 20:33 | מאת: זרח

שלום, אני לוקח תרופות ואני רוצה לדעת אם יש בעיה לעשות את הניתוח. התרופות - ריטלין ופרוזק. תודה

שלום רב, אין בעיה עם התרופות בניתוחים מסוג שרוול קיבה. בניתוח זה אין פגיעה הספיגה. בניתוח מסוג מעקף אנחנו פוגעים במכוון בחלק של הספיגה וזה יכול להשפיע על ספיגת חלק מהתרופות. לפעמים יש צורך להגדיל במעט את המינון. לחלק מהחולים הפסיכיאטרים ירידה הספיגה יכולה לפגוע באיזון של המילה הפסיכיאטרית.

17/10/2019 | 19:45 | מאת: מאניה דיפרסיה

אם אני נוטלת תרופות לטיפול במאניה דיפרסיה, האם תהיה בעיה בספיגה לאחר ניתוח קיצור קיבה?

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה