ניתוח בריאטרי חוזר - אי הצלחה בירידה במשקל

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

05/07/2019 | 04:24 | מאת: לילך

שלום ד"ר נאסר סקרן בפברואר 2014 עברתי ניתוח שרוול והשלתי 30 ק"ג לאחר עליה של 27 ק"ג עברתי ניתוח חוזר, הפעם מיני מעקף בניתוח הראשון לא הייתי במעקב תזונאי, לא במעקב רופא, לא לקחתי ויטמנים וירדתי בצורה מושלמת בניתוח השני, העכשווי, אני במעקב תזונאי אצל דיאטנית, מעקב רפואי אצל המנתח, בדיקות דם כל שלושה חודשים, לקיחת ויטמנים כל יום אך לצערי הירידה איטית מאוד ואפילו אין ירידה (עד כה ירדו בסה"כ 7 ק"ג) אני שבעה חודשים אחרי הניתוח לא מרגישה שובע ואוכלת בקיבולת רגילה אני מתאמנת כמעט כל יום ושומרת על תזונה יחסית טובה (מידי פעם חוטאה) התזונאית הגיעה למצב שבביקור האחרון היא אמרה "אני לא יודעת איך לעזור לך" ואני מרגישה אכזבה רבה :( חשוב לי לציין כי בביקור האחרון אצל הרופא נודע לי כי ביצירת השרוול, חלק הקיבה המיותר לא יצא לעומת הניתוח הראשון שכן חלק מהקיבה יצאה - האם יש קשר בין הדברים? האם אי הוצאת חלק הקיבה המיותר גורם לאי ירידה, לאי תחושת שובע? מה שכן, ריח רע וגזים יש לי לצערי הרב ופעם ביום יציאה בבקשה דוקטור אני אובדת עיצות, נמצאת בתחושה רעה ועצובה של חוסר הצלחה, הניתוח היה צריך לסייע לי בהורדה במשקל ובכך להכיר בן זוג, לא יודעת מה לעשות? אנא... עזור לי... למה אני לא יורדת במשקל??? באמתחתי צילום רנטגן קיבה לפני הניתוח ואחרי הניתוח - האם יש אפשרות להגיע למרפאה לקבלת ייעוץ ועזרה תודה

05/07/2019 | 04:26 | מאת: לילך

טעות - עליתי 22 ק"ג

לילך שלום, ידוע שבניתוח חוזר הירידה במשקל מועטה יותר בהשוואה לניתוח ראשון. כדי לדעת האם אפשר לרדת עוד במשקל והאם מוצו האופציות התזונתיות כדאי להגיע למפגש במרפאה המשלבת פגישה עם כירורג בריאטרי ועם דיאטנית מומחית בבריאטריה. מוזמנת לקבוע פגישה איתי ועם ד"ר סקרן באסיא מדיקל. טלפון לתיאום 03-7645444.

25/07/2019 | 19:54 | מאת: לילך

איני מבינה מדוע ד"ר נאסר סקרן לא הגיב??? אני פניתי איליו התזונה שלי היא דיאטנית קלינית מומחית בבריאטריה אני מנסה להבין מה קרה מבחינה רפואית

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה