תחושות בבטן לאחר ניתוח מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

02/06/2019 | 01:50 | מאת: אמאשל

בני עבר ברביעי האחרון מיני מעקף ובקושי שב לביתו, שואלת עבורו וגם כדי להרגיע את עצמי. אומר שמרגיש כאילו אגרוף מטייל לו בתוך הבטן וזה ממש מציק וכואב לו, האם זה טבעי ומתי יחלוף? וגם שלא מצליח לשתות יותר מכמה לגימות מים ופוחד להתייבש. מה עושים בבקשה?

שלום רב, אחרי ניתוחים בריארטים יש סימנים מדאיגים ויש סימנים לא מדאגים. הסימנים המדאגים: חום גבוה, כאב בטן עז עם הקרנה לכתפים, דופק מעל 120 לדקה. סימנים פחות מאגים: אי נוחות, הרגשה לא נעימה, עתירות שלשלוים וכדו'. יש להקפיד על שתיה. ויש להגיע לביקורת אצל המנתח. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה