לחץ דם שאלה לד"ר סקרן

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

16/03/2019 | 08:10 | מאת: ד

שלום ד"ר סקרן, עשיתי ניתוח מיני מעקף לפני 7 חודשים ירדתי מ138 קילו ל92 קילו היום, גובה 180. לחץ דם הגבוה שלי ירד אך כעת הדיאסטולי מאוד נמוך, אני מקבל ערכים בסביבות 123/50 דיאסטולי בסביבות 50 או לפעמים פחות האם מצב זה מסוכן? אני לא לוקח שום תרופה שקשורה ללחץ הדם. האם המצב הזה הוא בעקבות הניתוח? מה ניתן לעשות כדי שיהיה לחץ דיאסטולי תקין? תודה

שלום רב, צריך לשתות הרבה. מעקב לחץ דם. ולהטות במעקב רופא מטפל

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה