בלוויק ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

15/03/2019 | 14:04 | מאת: שיר38

שלום, התחלתי לקחת בלוויק לפני כחודש וחצי, משום מה לא שמעתי עליו כמעט בארץ - למרות שהוא אושר פה לפני כחמש שנים ובארה"ב עוד לפני כן. הוא עובד מצוין, אני שבעה אחרי חצי ארוחה, אין לי מחשבות אובססיביות על אוכל וירדתי עד כה כ-5 ק"ג. תופעת הלוואי היחידה שיש לי זה ירידה באיכות הזיכרון, לפעמים אני לא זוכרת מה רציתי להגיד או מה עמדתי לעשות וזה לא קרה לי לפני כן. השאלה שלי: האם אמורים להפסיק טיפול בגלל כזה דבר, והאם זה עובר כשמפסיקים ליטול את הכדור? תודה רבה.

שיר שלום, לתופעות לוואי לגבי התרופה יש לפנות לרופא שנתן לך את המרשם.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה