שאלה לדוקטור נאסר סקרן

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

16/10/2018 | 16:48 | מאת: א

שלום, עברתי לפני כחודשיים מיני מעקף, מאז יש לי מין רעידות בקיבה קלות כשאני אוכל ולפעמים גם כשאני לא אוכל. הרעידות הם בדומה לבטן מקרקרת כשאדם רעב. משום מה הרעידות יכולות להתחיל גם זמן קצר לאחר שמתחילים לאכול ולכן אני חושב שלא מדובר בגזים. האם תופעה כזאת משתפרת עם הזמן? אני אדגיש כי יש לפעמים רעידות גם בזמן שלא אוכלים.

שלום רב, יש הרבה תופעות לוואי אחרי ניתוחים, רובן עוברות עם הזמן. סבלנות הכל יסתדר.

שלום רב, רעידות! קרוב לוודאי התכווצויות או ניע של הקיבה והמעיים. הכל עובר עם הזמן.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה