צניחת סוכר בדם ...............

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

26/08/2018 | 22:14 | מאת: רואא

שלום בת 21 עברתי ניתוח מיני מעקף לפני שנה וחודשיים ירדתי 43 ק"ג , דר שאלתי אותך קודם על צניחת סוכר בדם , המצב ממשיך לפחות פעמיים בשבוע אני מרגישה את זה , עייפות , סחרחורת، רעידה פנימית בגוף וקשה לי להרים את הידיים שלי וקוצר נשימה גם ורצון עז לשכב כדי להרגיע . המצב הזה מאוד מדאיג ומפחיד אותי זה ממשיך להיות לפעמים אהיה במקום ציבורי ולא בבית ולא יודעת מה לעשות צריכה פתרון ועזרתך בבקשה נסיתי לקבוע תור אצלך אבל המזכירה אמרה שצריך לחכות עוד שלושה חודשים . מה ההמלצה שלך ? האם המצה הזה באמת מדאיג ? מה הפתרון ? תודה מראש..

שלום רב, צריך להתייעץ עם דיאטנית מייד. תעזור לך עם דיאטה עם פחמימות. יש להגיע אלי למרפאה עם כל הבדיקות. שאת מרגישה שיש צניחת סוכר יש לקחת סוכריה או תה עם סוכר.

27/08/2018 | 23:12 | מאת: רואא

תודה על התשובה המהירה , דר לא הבנתי איזה בדיקות שצריך להביא ולעבור ? והאם צריך לחכות שלושה חודשים כלומר אין מצב שאגיע למרפאה ליעוץ מוקדם יותר ?! תודה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה