הקאות מרתיות אחרי ניתוח מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

16/08/2018 | 09:06 | מאת: רואא

שלום דר סקרן בת 21 היום אני שנה וחודש אחרי ניתוח מיני מעקף הכל מעולה ירדתי 43 ק"ג וממש מורצה למרות שצריך להוריד עוד . דר 6 חודשים לאחר הניתוח התחלתי להקיא את חומצות המרה פעם / פעמיים בשבוע עם כאבים ונפיחות בבטן ממשיכים שעה לפני שאני מקיאה לא יודעת מה לעשות רוצה פתרון ,

21/08/2018 | 09:45 | מאת: רואא

؟؟ למה אין מענה ??

שלום רב, יש להימנע מאוכל 3 שעות לפני השינה. יש ליטול נקסיום 20 מג פעם ביום. במידה והמצב ממשיך יש לעבור בדיקת גסטרוסקופיה וצילום בליעה וק"ת ולאחר בבירור להגיע למרפאה ליעוץ

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה