כדור נגד גזים וצריכת סיבים

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

11/08/2018 | 21:48 | מאת: דביר ענת

שלום ד"ר יקר, 7 חודשים לאחר מעקף, תקועה חודשיים באותו משקל..(תקין :-) ) האם אמשיך לרדת? והאם אפשר לקחת כדור נגד גזים, ולהוסיף סיבים תזונתיים למזון? תודה מראש ושבוע נפלא

כדי לדעת את תמשיכי לרדת, וגם כדי להחליט אם הוספת סיבים לתזונה שלך תהיה אפקטיבית, יש צורך להיפגש עם דיאטנית המתמחה בבריאטריה כדי להתאים את התזונה והתוספים לניתוח ואליך. שימי לב שהוספת סיבים במקרה של שתיה מועטה יכולה לגרום לעצירות. לעשות את הניתוח ללא מעקב תזונתי יכול לפגוע בסיכויי ההצלחה ובשמירה על המשקל. נא לקבוע תור בהקדם דרך קופת החולים או בפרטי.

12/08/2018 | 09:39 | מאת: דביר ענת

תודה יפית, השאלה החשובה הופנתה לד"ר סקרן..האם אפשר כדור נגד גזים...לצערי נפגשתי עם דיאטניות בריאטריות...לא הייתי מרוצה בלשון המעטה..

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה