עלייה ברמת tsh לאחר שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

02/08/2018 | 14:27 | מאת: שקד

היי אני בת 23 בריאה בדכ, חודשיים אחרי ניתוח שרוול . הכל עבר בשלום ב"ה. עשיתי אתמול בדיקות דם ובתוצאות היה ערך הtsh חריג ועמד על 12.12 וערכך הt4 היה בנורמה. בעבר הייתה גם חריגה בערך הtsh אבל אז הוא עמד על 5.8 בשיא. מה אפשר להבין מתוצאות אלו? ולמי עליי לפנות? זה תת פעילות של בלוטת התריס? יש לציין שגם תפקודי הכבד alt ו ast מעל הנורמה ועומדים על 40 האם יש קשר לניתוח?? אודה לתשובתך ..

שלום רב, אם יש עליה בתפקודי בלוטת התריס כנראה יש בעיה עם תפקוד הבלוטה וצריך לפנות לבדיקת רופא אנדוקרינולוג. אם יש עליה בתפקודי הכבד צריך לעבור בדיקת US בטן, במידה ויש אבנים צריך להגיע ליעוץ כירורג. במידה והבדיקה תקינה יש לפנות לייעוץ רופא כבד.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה