יציאות לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

24/06/2018 | 16:20 | מאת: שאלה

שלום ד״ר, עברתי ניתוח שרוול לפני 6 ימים ומאז שהתחלתי תזונה נוזלית שמבוססת בין היתר על יוגורט ומוצרי חלב ניגר, יש לי יציאות רכות בלבד לא ״מוצקות״ נורמליות. זה לא ממש שלשול אבל זה רך ודמוי נוזלי. האם זה תקין? מתי זה אמור להדאיג אם זה לא עובר?

שלום רב, אחרי ניתוחים בריאטרים יש חלק מהמנותחים יסבלו יצירות או יציאות רכות עד שלשוליות. אין דאגות. סבלנות הכל יסתדר

יציאות רכות הן נורמליות בשלב זה. לא לשכוח להתקדם לתזונה רכה קרקים ואז מוצקה לפי דף ההנחיות שקיבלת בשחרור מבית החולים ולקבוע תור לדיאטנית להנחיות תזונתיות 2-3 שבועות לאחר הניתוח. בהצלחה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה