תרופת ניקסיום אחרי ניתוח ______

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

07/06/2018 | 14:54 | מאת: עעע

שלום דר הבנתי שצריך לקחת ניקסיום עד שלושת חודשים אחרי ניתוח (מיני מעקף) נותחתי לפני 10 חודשים ירדתי 40 ק"ג ולקחתי ניקסיום רק בחודש הראשון לאחר הניתוח . האם הייתי צריכה להמשיך לשלושת חודשים? והאם הפסקת תרופה זו מעלה סיכונים ? משום שמחודש התחלתי להרגיש כאבים של כיבים בקיבה והייתי סובלת מריפלוקוס לפני ניתוח . תודה מראש.

שלום רב, הנקסיום היא תרופה שמפחיתה הפרשת החומצה מהקיבה ובך מונעת דלקת או כיב בקיבה. מדובר בטיפול מניעתי. את עכשיו 10 חודשים מהניתוח, אין מה לדאוג. כמובן אפשר לקחת את התרופה לפי הצורך

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה