כאבי בטן חזקים........

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

23/05/2018 | 21:29 | מאת: אאאאאא

ערב טוב דר סקרן קודם כל רמדאן כרים ושמח 😊 אני בת 20 עברתי ניתוח לפני עשרה חודשים ירדתי יפה במשקל והכל מעולה , אבל מכמה ימים ומתחילת הצום התחילו לי כאבים ממש חזקים בבטן לא מצליחה לאכול וכאשר אני אוכלת או שותה מים מרגישה שבכלל אין מקום למרות שאני רעבה ، ואם אני אוכלת בלילה אני מקיאה הכל עם חמוצות המרה . ירדתי 2 ק"ג בחמשה ימים . מה ההמלצה שלך ? למה זה קורא ? ממש כואב לי שאני לא אוכלת אחרי צום של שעות רבות . עוד פעם רמדאן כרים ותודה מראש .

שלום רב, התשובה היא פשוטה את לא יכולה בשלב זה לצום. את צריכה לאכול 6 פעמים ביום כמויות קטנות ולשתות בין הארוחות לפחות 2 ליטר. רמדאן כרים

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה