החלפת ניתוח בריאטרי למיני או מערך כיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

20/04/2018 | 09:30 | מאת: לבנה

יש לי ניתוח סר וי גי' מזה כ 20 שנה לא טוב לי איתו לא יכולה לאכול כמעט כלום ובורחת למתוקים מעוניינת לשנות למיני מעקף או כל ניתוח העיקר להוציא את ה סר וי ג'י האם ניתן לעשות ת6דה

ניתוח SRVG לפני 20 שנה היה הניתוח הכי שכיח. בוצע בשיטה פתוחה. היום הניתוחים מבוצעים בשיטה לפרוסקופית. הפיכת הניתוח שלך לניתוח אחר נחשב לניתוח מאוד מורכב עם תחלואה וגם תמותה. ניתוחים מסוג זה רוב המנתחים מעדיפים לבצע אותם בבתי חולים ציבוריים.

20/04/2018 | 11:25 | מאת: לבנה

תודה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה