ניתוח בריאטרי וצרבות

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

16/04/2018 | 11:48 | מאת: לורי82

שלום ד"ר אני עתידה לעבור ניתוח בריאטרי... ממש לפני ועדה אני סובלת מצרבות , מעולם לא הלכתי לאבחן רפלוקס או בקע , לוקחת אומפרדקס במקרה הצורך. לאחר הרצאה של מכבי הבנתי ששרוול ומיני מעקף יכולים להחמיר מצב של צרבת . אני חוששת מניתוח מעקף או מיני מעקף בגלל החוסרים התזונתיים והיציאות המרובות שיכולות ממש להרוס איכות חיים. איך יודעים במה לבחור ?

שלום רב, מי שסובל מתרבות ההמלצה היא ניתוח מעקף קיבה שמטפלת בבעיות ההשמנה והצרבת. ויטמינים זה תוסף מזון וממולץ לכל בנאדם ללא קשר לניתוח ובעיקר לנשים אחרי גיל המעבר.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה