בעייה עם טבעת הרזייה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/03/2018 | 15:09 | מאת: מיכל

שלום אני עומדת 10 שנים לאחר ניתוח טבעת הרזייה שעבר ללא בעיות כל השנים ירדתי 50 קילו והכל טוב בחודשים האחרונים ירדתי מעבר לצורך והרבה הקאות -קצת יותר מהרגיל נשקלתי וראיתי ירידה גדולה במשקל הלכתי לכירוג לפתוח קצת את הטבעת ולא מצא מים, לדעתי לא היתה לו מומחיות להוציא, לא כל הכירורגים יודעים עשיתי היום צילום בטן ללא חומר שיקוף והתשובות מצורפות ברצוני לדעת דחוף מה ראו בצילום אם אפשר לומר לי כי שי לי תור למנתח רק בסוף שבוע ואנחנו ממש בחג הפסח ואני לא רגועה אם אפשר לפענח לי אשמח מאוד התשובה היא- בטן ריקה 1 צלום * סיבת ההפנייה- בירור *ממצאים- צ. חתוך למטה . מ /א LAGB. ריבוי תוכן וגזים בקולון . אין עדות להרחבה פתולוגית של פיתולי מעיים

שלום רב, הפיענוח לא ברור. חשוב לדעת אם יש החלקה של הטבעת או בעיה אחרת איתה. צריך להגיע לכירורגיה עם הדיסק של הבדיקה

25/03/2018 | 17:44 | מאת: מיכל

תודה הענותך המהירה אין לי דיסק אמרו לי שהצילום יגיע לרופא המפנה...

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה