ממוצע הירידה אחרי 6 חודשים מניתוח מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

22/01/2018 | 03:49 | מאת: ...

שלום מה הממוצע של ירידה אחרי חצי שנה מניתוח מיני מעקף ? יש לי 53 ק" ג עודף+ מה הממוצע לירידה אחרי ששה חודשים ?

ממוצע הירידה משתנה מאדם לאדם. אפשר לומר בהערכה גסה שלאחר 6 חודשים ישנה ירידה של כ-50% מעודף המשקל לפחות, ולעיתים יותר. במקרה שלך מדובר על ירידה של 25-30 ק"ג לאחר חצי שנה מהניתוח כירידה מספקת. חשוב לדעת שהמטרה אינה לרדת כמה שיותר מהר אלא לאפשר ירידה מתונה תוך כדי אכילה מאוזנת לאורך כמה שיותר חודשים לאחר הניתוח.

שלום, הממוצע של הירידה במשקל קשור בעודף משקל. למשל אם עודף משקל 80 ק''ג הממוצע לחצי שנה הוא סביב 40 ק''ג . למנותחים עם עודף משקל כמוך של 50 ק''ג המומצע אחר חצי שנה הוא 30 ק''ג

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה