כמה שאלות אחרי מיני מעקף....

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

20/01/2018 | 03:36 | מאת: ***

דר סקרן שלום עברו 6 חודשים לאחר הניתוח ירדתי 30 ק"ג אני בת 20 ורווקה , דר עדיין מרגישה בבוקר נפיחות וגזים וכאבי בטן עם שלשולים וסליחה עם ריח של יציאה מאוד חזק ומגעיל , לא הייתי כך זה סיפור וסבל יומיומי ובנוסף לכך המחזור אצלי מושהה ואינו חודשי ( אחרי הניתוח קבלתי מחזור רק פעם אחת ) מרגישה נפיחות בכל הגוף ובעיקר בפנים לא יודעת אם זה קשור לניתוח והורדת עודף המשקל ? מה ההמלצה שלך ? האם זה נורמלי ? המון תודה .

שלום רב, לכל ניתוח יש תופעות לוואי ורובן זמניות. אחרי ניתוח מעקף קיבה חלק מהמנותחים יסבלו משלשלים, תפילות בבטן, גזים ואי נוחות . רוב התלונות יסתדרו ללא טיפול, חלק יזדקקו לטיפול תרופתי כגון Creon. בקשר למחזור, צריך להמתין עד שהירידה תפסיק בדרך כלל אחרי שנה מהניתוח, במידה והמחזור ימשיך להיות לא סדיר אפשר לפנות לרופא נשים.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה