השפעה של בולטת התריס ....

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

09/10/2017 | 21:35 | מאת: נינא

שלום דר סקרן עברתי ניתוח מיני מעקף לפני 3 חודשים ירדתי 24 קילו , לפני ניתוח המליץ האנדוקרונילוג לקחת אלטרוקסין 50 משום שבוללטת התריס לא עובדת כמו שצריך הייתי שוקלת 122 קילו בת 20 לקחתי כדורים לפני ניתוח , אחרי ניתוח לא לקחתי כלום גם ויטמינים לא לוקחת בכלל למרות שקניתי אותם ויש לי בבית . השאילה שלי היא האם הפסקת שימוש של אלטרוקסין אחרי הניתוח משפיעה על ירידה במשקל ? מחודש ירדתי רק 2 קילו האם זה הגיוני ? אני גם מרגישה שיש זפק ונפיחות בצוואר לא עשיתי בדיקות דם אחרי הניתוח.

שלום, חובה לקחת אלטרוקסין וויטמינים. לא מבין למה הפסקת. צריך להיות במעקב אנדוקרינולוג וצריכה להגיע לביקורת כולל מעקב דיאטנית.

10/10/2017 | 20:53 | מאת: נינא

הפסקתי לקחת אלטרוקסין וויטמינים כי כל פעם שאני לוקחת תרופות תהיה לי הרגשה מוזרת אני מרגישה שאני אישה זקנה הרגשה לא נעימה בכלל אני פועלת ברשלנות ולא רוצה לקחת . לא הבנתי מי צריך לבקר ? הרופא המנתח? אני מודה לך מאוד תודה מלב

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה