כמות גדולה אחרי ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

03/10/2017 | 03:28 | מאת: רואא

שלום דר נאסר עברתי ניתוח מיני מעקף לפני חודשיים וחצי אני בת 19 מהיום הראשון לאחר הניתוח הרגשתי שנשאר לי נפח קיבה גדול יותר ממה שצריך שתיתי כוס תה שלם יום לאחר הניתוח באותו זמן , יום אחרי יום נסיתי את כל סוגי האוכל והכל עובר בקלות , נסיתי הכל והכל נכנס : בשר , לחם , אורז , סבגטי, בצקים , ואפילו הממתקים גם עוברים בקלות מבלי הרגשה של עייפות או שלשול , עכשיו אני אוכלת כמויות גדולות ומרגישה רעב כל הזמן , הלכתי לדיאטנית בריאטרית היא אמרה שזה לא רגיל היא התקשרה לחדר הניתוח ואמרו לה שהכל עבר טוב בזמן הניתוח נסיתי לאכול אורז אחרי שבוע מניתוח ועבר , שותה קולה , אוכל אוכל שמני ובכמות שאני רוצה . אני יודעת שההמלצה שלך היא ללכת לדיאטנית הלכתי כמה פעמים ולא עזר גם אני כל הזמן מנסה לשנות אבל זה באמת קשה , איך אתה יכול לעזור לי ! המצב הזה מדאיג אותי כולם במשפחה ובחברה מסתכלים עליי שאני ממשיכה לאכול אני גם יורדת באופן מאוד איטי הייתי שוקלת 125 קילו מבקשת עזרה בבקשה

רואא שלום, נשמע שאת מתקשה להסתגל לניתוח החדש. כדאי לך להיעזר ולהיות במסגרת מעקב קבועה. נסי לשתות הרבה נוזלים בין הארוחות ולאכול בעיקר חלבונים בארוחות. כדאי מאוד לחזור לדיאטנית ולנסות שוב תכנית אכילה חדשה. בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה