כללים לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

31/07/2017 | 18:57 | מאת: נתן

שלום, על איזה כללים צריך לשמור על מנת לא להשמין בחזרה אחרי לדוגמא ניתוח שרוול? הרי אחרי כמה שנים הקיבה מתרפאת ואפשר לאכול יותר , איך ניתן למנוע זאת? תודה לעונים

הי נתן, הכללים לאחר ניתוח הם הפרדת אוכל משתייה, אכילה איטית, לעיסה טובה, אכילה כל 2.5-3.5 שעות, הימנעות משתייה מוגזת, מאפרסמון ומציפת פרי הדר, צריכת חלבון מספקת ונטילת ויטמינים לכל החיים. לגבי מניעת עליה במשקל וכמויות האוכל שניתן לאכול זה משתנה מאדם לאדם. ממליצה מאוד לקבוע פגישה עם דיאטנית בריאטרית כדי להתאים את ההנחיות אליך. בהצלחה, יפית.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה