איך אחרי ניתוח שרוול משמינים מחדש?

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

19/07/2017 | 12:35 | מאת: חיים

שלום רציתי לשאול איך אחרי שהקיבה קטנה מאוד משמינים מחדש מה שהבנתי קורה להרבה אנשים ואיך אפשר למנוע את ההשמנה ולמנוע כשלון של הניתוח לדוגמא שרוול ,תודה לעונים

שלום, ניתוחים בריאטרים הם הפתרון היחידי היום לטיפול בהשמנת יתר חולנית. ההצלחות של הניתוח הם בין 50-70% תלוי בניתוח ותלוי במנותח. הניתוח הוא כלי עזר והפתרון והמפתח לבעיה נמצא ביד המנותח. ניתוח לבד לא מספיק, צריך אורח חיים בריא, דיאטה, וספורט. רוב המנותחים שעלו במשקל אחרי מספר שנים הם חזרו לאכול לאט לאט, לא הקפידו על אורח חיים בריא, על דיאטה ועל ספורט.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה