השמנת יתר ..............

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

30/03/2017 | 08:11 | מאת: קפאח

שלום ד"ר אני בת 19 שוקלת 122 קילו הגובה 1.67 אני באמת סובלת יש לי כאבים בגב התחתון וברגליים ומהבחינה נפשית גם עייפת , המחזור אצלי לא סדיר , סובלת מתת בולטת התריס שקשה לסדר , נוחרת בשינה וגם לחץ דם על הגבול, עייפתי קשה לי להמשיך כך אני פוחדת ממחלות בעתיד אני רק בת 19 . צריכה פתרון תעזור לי בבקשה ...

שלום לך, הניתוח הבריאטרי הוא הפתרון היחיד לטיפול בהשמנת יתר חולנית. נא להתקשר ל 037645444, לקבו אצלי תור לאחר שתעבירי את הבדיקות הדרושות לניתוח. נדון על כל האופציות הקיימות ונתאים לך את הניתוח. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה