ניתוח קיצור קיבה .......

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/02/2017 | 01:49 | מאת: בהגה

שלום ד"ר אני מעניינת לעבור ניתוח קיצור קיבה בת 20 ושוקלת 121 קילו והגבוה 1.67 קשה מאוד לחיות עם השמנת יתר ויש לי השמנה מרוכזת בבטן . האם אני מתאימה לניתוח ? תודה מראש.

שלום, את בהחלט מתאימה, בכל מקרה את צריכה לפנות לוועדה בריאטרית בכדי לקבל אישור לניתוח. את צריכה לעבור מספר בדיקות. נא להתקשר ל 037645444 תקבלי מהם רשימת הבדיקות ויעזרו לך לפנות לוועדה בריאטרית ולאחר מכן תזמיני אלי תור למרפאה בכדי להתאים לך את הניתוח ומדבר על היתרונות ועל החסרונות של הניתוחים. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה