רמת סוכר נמוכה בדם אחרי מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

21/01/2017 | 20:28 | מאת: מודאגת

שלום עברתי מעקף קיבה לפני 3שנים הגעתי לתוצאות מדהימות. הלכתי לפי ההנחיות אחרי נתוח הגעתי לbmi הדרוש לא אכלתי ממתקים וסוכר בכלל לפני יותר מחודשיים רמת הסוכר התחילה לרדת פחות מ 60 מגיעה לפעמים ל46 התחלתי לקחת סוכריות ומיץ להתגבר על זה אבל עליתי 5 ק"ג רמת הסוכר גג מגיעה ל87 אחרי נטילת ממתקים אבל המשקל עולה לא מצליחה לרדת למרות שאני מקבלת את הממתקים רק אם מקבלת התקף סוכר דואגת מההשמנה . רוצה לשמור תוצאות אבל בלי לאבד הכרה אוכלת כל שעתיים כמות מאוד קטנה היום דואגת שיהיה חלק ממנה פחממיות אשמח שתעזרו לי מה לעשות ומה הסיבה לסוכר נמוך

נפילות סוכר יכולות לקרות מסיבות שונות ביניהן סוכרת לא מאוזנת, הרגלי אכילה לא מותאמים, טיפול תרופתי ועוד. ממליצה לך לבצע בירור רפואי כולל בדיקות דם. מבחינה תזונתית הטיפול בנפילת סוכר (היפו) הוא מנת פחמימה פשוטה + מנת פחמימה מורכבת - למשל כפית ריבה+פרוסת לחם מלא/2 לחמית. חשוב לשים לב מתי קורות נפילות הסוכר ולנסות לזהות מה הגורם להן - האם בעקבות אכילת מזון מסויים? האם לאחר הרבה שעות שלא אכלת? במידה ואין שיפור יש לקבוע פגישה אצל דיאטנית בריאטרית להנחיות נוספות. המון בריאות, יפית.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה