הפרעה בבולטת התריס וקיצור קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

15/01/2017 | 01:13 | מאת: רוזין

שלום ד"ר סקרן אני בת 19 שוקלת 120 קילו ו 167ס"מ התחלתי את התהליך לניתוח קיצור קיבה דיברתי רופא המשפחה שלי ונתן לי בדיקות לבצע , עשיתי הבדיקות הכל היה מעולה למעט בלוטת התריס היתה לא מאוזנת פגשתי אנדוקרינולוג ועשיתי אולטרה סאונד، האם אפשר להמשיך בתהליך או צריך לאזן בולטת התריס קודם ?

שלום, קשה לאזן בלוטת התריס במשקל 120 ק"ג. במידה ויש תת פעילות של בלוטת התריס אפשר להתחיל טיפול באלטרוקסין בהמצלת אנדוקרינולוג וזה לא מונע ניתוח. אין בעיה להמשיך בתהליך במקביל לבירור האנדוקרינולוגי. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה