הפרעת דיבור אצל מבוגר

דיון מתוך פורום  טיפול בהפרעות שפה ודיבור

11/12/2012 | 11:14 | מאת: ט.ג.

בעלי אובחן כסובל מלימפומה במוח והוא במצב של רמיסייה וסיים את כל הטיפולים לפני שנה. כתוצאה מהמחלה נפגע לו הדיבור ברמה שלא תמיד מבינים את מה שהוא אומר. האם קלינאי תקשורת יוכל לעזור? אין לו בעיית זיכרון או בלבול רק להגות מילים וצלילים מסויימים.

11/12/2012 | 11:29 | מאת: דליה חפץ-מזרחי

שלום, קלינאי תקשורת בהחלט יכול לעזור עם בעיה כמו זו שאת מתארת. כמובן, יש לבצע אבחון על מנת לדעת מה בדיוק הקושי וכיצד הוא מתבטא ו...לטפל. בברכת בריאות לבעלך וכל המשפחה!

מנהלי פורום טיפול בהפרעות שפה ודיבור