שאלה של אמא מודאגת

דיון מתוך פורום  טיפול בהפרעות שפה ודיבור

03/12/2012 | 22:51 | מאת: מיקה

שלום לך, אני אמא לפעוט בן 14.5 חודשים. אני מודאגת-מאוד. הוא לא מצביע הרבה.לעיתים כן...אך לא באופן אינטנסיבי. הוא אינו יודע להצביע על איברי הפנים/גוף השונים כשנשאל , ויתרה מזו, כנשאל "איפה אמא"...הוא אינו מצביע ובדר"כ גם לא מכוו ןאת מבטו אלי. מה לעשות?עד מתי לחכות?ולאיזה איש מקצוע צריך לגשת בעניין זה. תודה!

04/12/2012 | 09:54 | מאת: דליה חפץ-מזרחי

שלום מיקה, האם השמיעה שלו תקינה? אני מציעה שתעלי את חששותיך בפני רופא הילדים שלך ותפני להתפתחות הילד בקופ"ח שלך. שם יבצעו אבחון של קלינאית תקשורת ורופא התפתחותי. בהצלחה.

מנהלי פורום טיפול בהפרעות שפה ודיבור